Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Ansamblul Libelula vine cu energia pozitivă. Natanticu: „Nu știu ce v-a luat atâta să veniți”

Reprezentanții Ansamblului Libelula mărturisesc că au venit la iUmor să se facă de râs: „Suntem profesioniști!”

colaj Ansamblul Libelula format din patru bărbați, doi în costum popular și doi îmbrăcați casual, juriul iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Ansamblul Libelula este pus pe glume înainte de a urca pe scena iUmor. Cei patru domni aduc mai mult decât folclorul pe scena iUmor, ei aduc și voia bună, dansul și ironia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Ansamblul Libelula vine cu energia pozitivă. Natanticu: „Nu știu ce v-a luat atâta să veniți”

„Au arătat că se poate face umor și pe dans și dacă-ți dai un pic interesul”, spune Cosmin Natanticu. „Ei sunt cunoscuți. Ei n-au nevoie de emisiunea asta.”

„A fost cea mai original număr, cel mai sportiv număr. Un număr de la care avem ce învăța”, susține Delia.

„Am recunoscut doi foști mari profesioniști și doi amatori de carieră”, le spune Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Andreea Vînătoru hipnotizează juriul cu flexibilitatea sa. „Cine a fost atent la poezie?”

Ansamblul Libelula, jurizare în ediția din 3 martie 2024 la iUmor

„Nu știu ce v-a luat atâta să veniți”, spune Cosmin Natanticu.

„Care este secretul împărțirii pe două echipe, nu vă place albastrul sau movul ce-o fi aia?” întreabă Cheloo.

„Doi țărani, doi orășeni”, explică ei.

„Eu voiam s-o aud pe Delia, dar văd că bărbații vorbesc într-una”, susține unul dintre ei.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Grupul Princeps arată că vârsta nu contează. Delia: „Tinerețe fără bătrânețe”

„Vreau să vă felicit din suflet pentru că a fost un moment creativ, un moment original, un moment demn de iUmor”, spune Delia.

„Delia președinte!” strigă cei patru.

„Uite-l pe Natanticu cum se descompune el”, spune Cheloo, după ce Cosmin a încercat să alerge pe recuzita folosită de Ansamblul Libelula.

Astfel, Ansamblul Libelula a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Romulus Stoicescu este paradoxul acestei seri. Cheloo: „Politician!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Edi Rădoiu își bazează numărul de stand-up pe ce știe mai bine. Cheloo: „Bravo, grasule!”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lăsat publicul mască. Cheloo: „Apreciez munc... iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Lumino Nexus, o prezență aparte pe scenă. Natanticu: „E foarte grea comunicarea între s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x