Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Edi Rădoiu își bazează numărul de stand-up pe ce știe mai bine. Cheloo: „Bravo, grasule!”

Edi Rădoiu face stand-up și îi reușește. Autoironia sa a stârnit hohotele juriului.

colaj Edi Rădoiu pe scena iUmor și jurații iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Edi Rădoiu își începe numărul cu o prezentare amănunțită: „În primul rând să știți că am terminat o facultate. Ingineria Mediului în Agricultură.”

„Și poate cel mai interesant lucru la mine, n-am fost în viața mea slab”, adaugă el. „Nu m-a deranjat sta până la 14 ani când am fost să-mi iau blugi.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a încins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Edi Rădoiu își bazează numărul de stand-up pe ce știe mai bine. Cheloo: „Bravo, grasule!”

„Cunosc sentimentul”, reacționează Cheloo la una dintre glumele lui Edi.

„Ca orice gras care se respectă, să știți că am și Logan”, continuă Edi Rădoiu. „Puteai să aplauzi și tu la Loganul ăsta”, îi spune el lui Cheloo, după ce juratul enumeră mașinile pe care le deține.

„Unde le ții?” e curioasă Delia.

„Parcate”, răspunde Cheloo. „Dar sunt sărac”, adaugă el.

„Să știi că tot ce am greșit până acum este în avantajul tău”, îi transmite Cheloo.

„Loganul e cea mai bună mașină”, le-o întoarce concurentul.

„Eu am dat de șase ori orașul, dar eu l-am dat pe zi”, contiună Edi.

Citește și: iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Andrei Panfiloiu și-a bulversat audiența. Cosmin Natanticu: „Un martor al lui Iehova”

Edi Rădoiu, jurizare în ediția din 25 februarie 2024 la iUmor

„Edi, timpul tău petrecut la clubul de comedie a dat roade și ești un băiat extraordinar de talentat”, îi transmite Cătălin Bordea.

„Te știu pe tine, nu vreau să spun foarte multe. Ești atât de bun încât o să te am în deschidere la Sala Palatului”, conchide Cosmin Natanticu.

„Ideea este că ai fost foarte bun. Ești bravo, ești super. Ține-o tot așa”, adaugă și Delia.

„Pot să-mi dau cu părerea? Eu zic că este atât de gras încât puteți să-l luați în deschidere amândoi. Bravo, grasule! Ai respectul meu. Ai mâncat toate glumele, dar ai și adus înapoi”, comentează Cheloo. „Haideți să-l încurajăm!”

Astfel, Edi Rădoiu a primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Bogdan Ionescu de la poker la stand-up: „Să nu te tunzi, să nu te speli!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Riccardo Pace are o ureche muzicală absolută. Cosmin Natanticu: „Nu mă așteptam la ... iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Grupul Princeps arată că vârsta nu contează. Delia: „Tinerețe fără bătrânețe”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x