Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Ion Chirtoacă își arată vulnerabilitatea. Cheloo: „Poate fi prezentat cu succes la înmormântări”

Ion Chirtoacă are 28 de ani și simte presiunea societății. El își bazează numărul de umor pe propria experiență.

colaj Ion Chirtoacă pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Ion Chirtoacă își începe numărul extrem de bine, însă își pierde audiența spre final.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Maxim Mehosan împarte juriul în două. Cheloo: „Conflict între generații”

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Ion Chirtoacă își arată vulnerabilitatea. Cheloo: „Poate fi prezentat cu succes la înmormântări”

Ion Chirtoacă a primit votul lui Cătălin Bordea încă de la intrarea în scenă.

„Îl știi tu?” întreabă sceptic Cosmin Natanticu.

„Îi invidiezi? Ai venit să te plângi?” îl întreabă Cheloo. „Măcar fii și tu mai vesel să ne bucurăm alături de tine că ești trist.”

„Am 28 de ani, dar mi-e foarte greu cu fericirea”, continuă concurentul. „E foarte greu să găsești o fată.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agățat”

Ion Chirtoacă, jurizare în ediția din 31 martie 2024 la iUmor

„Ce s-a întâmplat?” îl întreabă Delia. „Te-ai pierdut.”

„S-a rătăcit în talent”, răspunde Cheloo.

„Suntem prietenii tăi, poți să ne spui orice problemă ai. Știu că nu părem de încredere, dar poți să ai încredere în noi”, îl încurajează jurata.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Natanticu a râs continuu la glumele lui Paul Szabo. Delia: „Ești o comoară națională”

„Eu am râs”, intervine Cătălin Bordea. „Când te-am văzut în spectacolul ăla pe internet, erai mai relaxat. Crede-mă pe cuvânt, mie-mi place mult de tine.”

„Mi-ai făcut un rău mie”, îl trage la răsăundere Cosmin Natanticu pe colegul său.

„În loc să ieși din ce-ai făcut tu, de fapt te-ai atâncit mai tare”, îi spune Natanticu lui Ion.

„Mie nu-mi place. Mi se pare că trebuie să lucrezi la dicție, n-am înțeles mare parte din text. Foarte trist. Cred că poate fi prezentat cu succes la înmormântări”, îi spune Cheloo.

„Eu nu consider că a fost vreo problemă cu materialul, eu consider că tu nu te-ai simțit ok”, intervine Delia. „O să votez materialul.”

„Și eu la fel”, spune Cătălin Bordea.

„Vrei like de încredere sau like pe bune?” îl întreabă Cosmin Natanticu.

„Pe bune”, răspunde Ion.

Astfel, Ion Chirtoacă a primit două like-uri, de la Delia și Cătălin Bordea, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, strigături pe scenă. Cheloo: „Simt nevoia să devin ginerele”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Otilia Panainte s-a reinventat: „Mi-e să nu se lase sedus”... iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x