Antena Căutare

Adi Gheo, piratul din Caraibe, e plin de glume: "Am ieșit cu o tipă mai bărbătoasă așa, era un fel de varianta masculină a lui Bendeac"

Momente tari în semifinala sezonului 7 iUmor! Adi Gheo, piratul din Caraibe, își încearcă din no norocul, în speranța că va obține locul în marea finală.

Adi Gheo, piratul din Caraibe, e plin de glume: "Am ieșit cu o tipă mai bărbătoasă așa, era un fel de varianta masculină a lui Bendeac"
Adi Gheo

Deghizat cu un costum inedit, el pornește într-o "călătorie" umoristică, ce-i vizează inclusiv pe jurații noștri.

"Am ieșit cu o tipă mai bărbătoasă așa, era un fel de varianta masculină a lui Bendeac", se amuză concurentul. Se râde puternic, dar asta nu e tot!

În semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Iluzionistul Bogdan Sylar i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale! Cheloo: "Sunt convins că am fost p... Costi Pucă a făcut freestyle în ritm de rap și i-a dat gata pe toți! Cheloo nu a fost deloc impresionat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x