Antena Căutare

Ei sunt primii patru semifinaliști din echipa Prințesei Polonic!

Cel mai tensionant moment a sosit! Prințesa Polonic va juriza preparatele celor 12 concurenți. Dar patru dintre ei vor ajunge în semifinlă!

Cel mai tensionant moment a sosit! Prințesa Polonic va juriza preparatele celor 12 concurenți. Dar patru dintre ei vor ajunge în semifinlă!

Timp de două ore, primii 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic au gătit un preparat pe bază de ciocolată. Jurata nu a fost prezentă în timpul probei. Ea nu știe cui îi aparține fiecare fel gătit și va juriza gustul și aspectul.

Cei 12 bucătari așteptă în cămară. Jurata analizează cu atenție fiecare preparat. Tensiunea e mare! Câțiva concurenți izbucnesc în lacrimi. Roxana e alături de ei!

Decizia este dificilă! Doar patru concurenți vor merge mai departe în semifinale. După ce le-a mai analizat o dată, Prințesa Polonic a decis: Daria Ivan, Ioana Haldamac, Diana Catrangiu și David Iliescu au fost cei mai buni!

”Când am gustat, am vrut să merg în cămară să întreb cine a facut-o. A fost minunată”, a spus Prințesa Polonic despre prăjitura Dianei.

Ei merg în semifinale!

Emoții și tensiune! 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic gătesc în prima probă eliminatorie... Vizante a dat în mintea copiilor. Nu atinge pământul cu picioarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x