Antena Căutare

Mănânci bananele cu coaja maro pentru că sunt ”coapte”? Ce trebuie să știi despre ele

Preferi să mănânci bananele verzi sau atunci când sunt galbene și le eviți pe cât posibil pe cele cu coaja maronie pentru că sunt prea coapte pentru gustul tău?

Preferi să mănânci bananele verzi sau atunci când sunt galbene și le eviți pe cât posibil pe cele cu coaja maronie pentru că sunt prea coapte pentru gustul tău?


A venit vremea să te gândești mai bine.

Bananele foarte coapte, care sunt moi și au pete maronii pe coajă, conțin substanțe excepționale pentru sănătate. Acestea găsindu-se numai în bananele ajunse la maturitate, spun specialiștii japonezi.

Cea mai importantă substanță este TNF (Tumour Necrosis Factor), o substanță foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă si le ucide.

VIDEO! Regal de bunătăți de Paște: Cum faci cele mai delicioase și simple ouă umplute... Drob savuros, ca la bunica de gustos! Chef Scărlătescu îți arată cea mai tare rețetă! Vecinele te vor invidia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x