Antena Căutare

Mitul a fost spulberat! Adevărul despre cel mai consumat ulei din România! Uită de tot ce ştiai până acum

Fără îndoială, uleiul de floarea soarelui este unul dintre cele mai folosite produse alimentare din bucătăriile românilor, asta deşi nutriţioniştii ne tot avertizează că nu este deloc sănătos. Care este adevărul de fapt?

Fără îndoială, uleiul de floarea soarelui este unul dintre cele mai folosite produse alimentare din bucătăriile românilor, asta deşi nutriţioniştii ne tot avertizează că nu este deloc sănătos. Care este adevărul de fapt?

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, medicul Simona Carniciu a vorbit despre beneficiile şi pericolul din uleiul de floarea soarelui.

În primul rând, e foarte importantă cantitatea folosită. Este recomandat să consumăm cel mult o jumătate de sticlă pe săptămână. Sub nicio formă nu trebuie prăjit, pentru că astfel se eliberează multe toxine, ci folosit în salate şi foarte puţin atunci când gătim la cuptor.

Pe de altă parte, uleiul de floarea soarelui conţine şi grăsimi bune şi scade riscul apariţiei bolilor cardiovasculare. Mai multe detalii aflaţi în materialul de mai sus!

Te simţi epuizat? Iată ŞAPTE cauze nebănuite ale OBOSELII... Credeai că-ţi dă putere ca-n desene animate? Află că spanacul te scapă de riduri şi luptă împotriva acneei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x