Antena Căutare

ŞOCANT! Îi mănânci în fiecare zi, dar nu ştiai la ce PERICOL IMENS te expui

Ne plac, îi mâncam mereu, însă prea puţini dintre noi ştiu cât de periculoşi sunt cartofii prăjiţi din fast-food-uri

Ne plac, îi mâncam mereu, însă prea puţini dintre noi ştiu cât de periculoşi sunt cartofii prăjiţi din fast-food-uri

Restaurantele de acest gen folosesc soiuri de cartofi speciale, cu un echilibru perfect între amidon şi zahăr. Zahărul în exces poate genera pete maronii pe cartofi în locurile în care sunt supra-caramelizaţi, lăsând în urmă un gust de ars.

Aşa că, aceştia sunt opăriți după ce sunt tăiaţi, îndepărtându-se astfel surplusul de zahăr. Ei pot căpăta însă o nuanţă urâtă chiar şi după prăjire: fierul pe care îl conţin reacţionează cu compuşii fenolici din cartofi, conducând la decolorarea ţesutului.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

ATENŢIE MARE! Ce conţin, de fapt, pufuleţii?... Mergi în mod GREȘIT? Iată cum ar trebui să o faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x