Antena Căutare

A slăbit 30 de kilograme, s-a îmbrăcat în roșu și a întors toate privirile! Crina de la ”Mireasă” s-a transformat total!

Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. De când iubește, tânăra a slăbit în mod radical, a scăpat de 30 de kilograme în plus, a învățat cum să fie cochetă și s-a transformat total.

Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. De când iubește, tânăra a slăbit în mod radical, a scăpat de 30 de kilograme în plus, a învățat cum să fie cochetă și s-a transformat total.


Blondina s-a transformat total și a optat pentru o culoare îndrăzneață: roșu. Astfel, a întors toate privirile pe stradă. Norocos este însă iubitul ei!



"Ești ca o Scufiță Roșie!", i-a spus Crinei admiratorii.

Deși mulți bărbați roiesc în jurul ei, Crina a ales un tânăr din Iași. Tânăra care a participat în sezonul a V-lea al celebrei emisiuni nu a avut până prea mult noroc în dragoste. Atunci când a fost eliminată din casa show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Crina a izbucnit în lacrimi. Ea formase un cuplu cu glumețul Cosmin, dar rivala Cassandra i l-a furat.

Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut! Ce studii au concurenţii din sezonul 6 "Mireasă pentru fiul meu". Surpriză m... Video! De ziua lui Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu", concurenţii au dat mare petrecere. Fetele s-au dezlăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x