Mireasa pentru fiul meu

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

 
+2 click pentru
galerie

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a prezentat-o tuturor pe cea mai bună prietenă! Valentin, soțul Doamnei T, le-a pozat pe amândouă într-un mare fel!

Este vorba, așa cum bine ați ghicit, despre Natașa, fosta concurentă a show-ului matrimonial, originară din Sălaj. Chiar dacă ardeleanca era „una iute la mânie”, ea s-a sincronizat perfect cu Adriana și Valentin. Au rămas prieteni, Natașa chiar le-a fost domnișoară de onoare la nuntă și nu o dată blondina face câte un drum la București pentru a-și revedea prietenii.

Așa s-a întâmplat și de curând! Valentin și-a surprins soția și pe cea mai bună prietenă de-ale sale, iar imaginile sunt parcă desprinse dintr-un basm! 

Voi ce credeți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe