Antena Căutare

Alexandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, insultă către Florin, fostul iubit? „Bărbații te vor face femeie, în timp ce fraierii te vor lăsa baltă!”

Se pare că Alexandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, i-a transmis un mesaj fostului iubit, Alexandra.

Se pare că Alexandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, i-a transmis un mesaj fostului iubit, Alexandra.

„Bărbații te vor face femeie, în timp ce fraierii te vor lăsa baltă!”, a fost titlul unui articol pe care l-a postat pe Facebook. Destinatarul? Nu mai e un secret că Ale îl atacă ori de câte ori are pcazia pe fostul iubit, Florin. Însă, da, trebuie să recunoaștem, într-un mod subtil!

După ce s-au decis să nu rămână la ”Mireasă pentru fiul meu”, Alexandra și Florin au intrat într-un con de umbră. Fata s-a întors la Slatina, iar Don Juan-ul Florin la București. Între cei doi a apărut monotonia și au decis să o ia pe drumuri separate.

Cu toate astea, nu se atacă direct și nu se denigrează reciproc, chiar dacă relația lor nu s-a terminat în fața Ofițerului Stării Civile.

De ce suferă Radu din Casa Mireselor? Concurentul a explicat tuturor de ce s-a pierdut total cu firea: „Omul când...”... Nimeni nu se aştepta la asta! Un alt concurent părăseşte casa "Mireasă pentru fiul meu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x