Antena Căutare

Alexandra de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a întors la Florin!? „Ești un bărbat adevărat, dar vreau să te văd mai vesel, te iubesc!”

Alexandra, fosta concurentă în sezonul patru ”Mireasă pentru fiul meu”, este singură și resemnată după despărțirea de Florin.

Alexandra, fosta concurentă în sezonul patru ”Mireasă pentru fiul meu”, este singură și resemnată după despărțirea de Florin.

În timp ce tânăra pare axată pe viața profesională și își petrece mult timp la sala de sport, fostul ei iubit este foarte activ pe rețelele de socializare. Nu trece zi ca Florin să nu posteze ceva nou, arătându-și disponibilitatea de a cunoaște potențiale iubite. Iar invitațile nu contenesc să apară. „Ești un bărbat adevărat, dar vreau să te văd mai vesel, te iubesc!”, i-a scris o admiratoare.

Posibilitatea unei împăcări cu Alexandra e exclusă.

”A fost ceva frumos. Da, eu îmi doream mai mult. Și el și-ar fi dorit mai mult, dar nu era pregătit. Nu ne-am distanțat. Nu, nu m-a înșelat. El îmi spune absolut orice și mi-a spus că nu e vorba despre nicio altă femeie. Dacă va fi să fie mai târziu, o să fie, dacă nu...”, a declarat Alexandra în show-ul matrimonial.

O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a căsătorit şi a făcut şi un copil. Cine este fericita mă... Un fost concurent de la "Mireasă", cea mai frumoasă declarație pentru cea care-i va naște un copil: „Tu ești f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x