Antena Căutare

Ali, certat în direct de mătușa lui: „Ești de nerecunoscut! Te-ai pripit cu Edith! Vorbește mult, arată mult mai matură decât anii din buletin”. Concurentul a sfârșit în poziția „ghiocel”

Ali, mirele săptămânii, a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, cea care l-a susținut să vină în Casa Mireselor.

Ali, mirele săptămânii, a fost certat în direct de mătușa lui, Cristina, cea care l-a susținut să vină în Casa Mireselor.

Femeia a fost deranjată foarte mult de atitudinea pe care au avut-o nepotul și iubitul ei vizavi de destăinuirile lui Carmen, o fată greu încercată de soartă. Mai mult, Cristina i-a reproșat lui Ali că s-a pripit în alegerea unei partenere.

„Ești de nerecunoscut! Te-ai pripit cu Edith! Vorbește mult, dar nu și bine”, i-a spus mătușa nepotului ei.

Mătușa a criticat-o pe Edith pentru că arată mult prea matură pentru vârsta ei, ea fiind oricum mai mare decât Ali cu trei ani. Edith a început să plângă, mai ales că mama ei a intervenit în direct.

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” a plecat la fermă, la muncă. Să-i fi cucerit vreun băiat de la sat inima divei?... Totul pare sfârști pentru Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Ileana se depărtează de el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x