Antena Căutare

Andrada şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi în ipostaze fierbinți. Regula 25 a fost încălcată?

Pasiunile arzătoare nu mai pot fi ținute în frâu. Andrada și Valentin au fost surprinși în ipostaze incendiare. Cei doi au încălcat Regula 25?

Pasiunile arzătoare nu mai pot fi ținute în frâu. Andrada și Valentin au fost surprinși în ipostaze incendiare. Cei doi au încălcat Regula 25?

Andrada şi Valentin formează cel mai nou cuplu format în casa "Mireasă pentru fiul meu".S-au jucat, s-au tachinat, iar imaginile demonstrează că au întrecut limita admisă. "Ne-au oprit hainele. Nu am fi ajuns să încălcăm regula 25", a spus Valentin.

Mama Andradei a intra în direct prin telefon în cadrul emisiunii şi le-a transmis câteva cuvinte. "Fiţi mai potoliţi cu glumele astea. Sunt destul de greu de digerat uneori. Bănuiesc că a fost o glumă. Fiţi mai temperaţi în a vă arăta glumele în relaţia cu ceilalţi", le-a spus mama Andradei, scrie spynews.ro.

Mai multe, în materialul video de mai sus!

Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat vestea mult așteptată! Imaginea a fost făcută publică!... Edith de la "Mireasă pentru fiul meu", protagonista unui videoclip cu manele! Ali, iubitul ei, a urmărit-o pân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x