Antena Căutare

Carla, fosta iubită a lui Valentin, continuă seria de amenințări la adresa lui: „Băi, tu ești bătut în cap, du-te și fă-ți analize că ești tâmpit!”

Fosta iubita a lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" îl amenință grav pe iubitul Andradei: 

Fosta iubita a lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" îl amenință grav pe iubitul Andradei. Ieri, într-o intervenție telefonică, mama fetiței lui a fost mai acidă ca oricând.

„Băi, tu ești bătut în cap, du-te și fă-ți analize că ești tâmpit!”, i-a spus Carla, sub privirile stupefiate ale Andradei. Vali a vociferat și i-a adresat replici dure. Ba, mai mult, i-a spus ca atunci când intră în direct să nu mai vorbească decât despre micuța Jessica.

Deși există suspiciuni că ar fi copilul lui, Vali nu vrea să facă niciun test de paternitate, pentru că s-a atașat oricum de micuța Jessica. Vă reamintim că la sfârșitul lunii septembrie, întâlnirea dintre Valentin şi mama copilului său s-a lăsat cu amenințări și reproșuri caustice la adresa celor doi!

Dezvăluiri dureroase despre Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu": "În liceu, el era sluga tuturor. Ai... Cassandra, dansatoarea la bară de la „Mireasă pentru fiul meu”, e foc și pară! „Femeia e asemenea ţigării, dacă nu eşti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x