Antena Căutare

Cassandra, dansatoarea la bară de la „Mireasă pentru fiul meu”, e foc și pară! „Femeia e asemenea ţigării, dacă nu eşti atent cu ea, te...!”

Cassandra, concurenta de la „Mireasă pentru fiul meu” care muncea ca dansatoare la bară, a rămas la fel de tranșantă și directă! 

Cassandra, concurenta de la „Mireasă pentru fiul meu” care muncea ca dansatoare la bară, a rămas la fel de tranșantă și directă!

Poate una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor. Nu și verbal!

„Femeia e asemenea ţigării, dă dependență, dacă nu eşti atent cu ea, te... arde!”, a scris ea pe Facebook.

De data asta, Cassandra e îndrăgostită, dar nu înseamnă că abdică de la principiile ei! Fanii s-au bucurat pentru ea și au felicitat-o. Bărbatul care a cucerit-o a determinat-o să renunțe și la dans și să aleagă un job demn de o domnișoară cuminte.

Cassandra cea controversată

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Carla, fosta iubită a lui Valentin, continuă seria de amenințări la adresa lui: „Băi, tu ești bătut în cap, du-te și fă-... Bebe şi Maria, întâlnire romantică: ”Din partea mea nu există niciun impediment!” Un nou cuplu în Casa Mireselor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x