Antena Căutare

Cassandra de la „Mireasă pentru fiul meu” va fi mămică! Dintr-o năstrușnică, fosta concurentă s-a transformat într-o femeie responsabilă

Fanii de la „Mireasă pentru fiul meu” au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe năstrușnica Cassandra, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, cu burtică. Bruneta și iubitul ei așteaptă un bebeluș, care va veni pe lume în câteva luni.

Fanii de la „Mireasă pentru fiul meu” au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe năstrușnica Cassandra, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, cu burtică. Bruneta și iubitul ei așteaptă un bebeluș, care va veni pe lume în câteva luni.

Admiratorii au felicitat-o pe Cassy, mai ales că nu o dată, tânăra a dezvăluit cât de mult își dorește un copilaș.

Reacția a venit după ce frumoasa brunetă a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook, la piscină. „Felicitări, vei fi o mămică grozavă!”, „E minunat sentimentul de a fi părinte!”, i-au scris fanii.

Cassandra, o concurentă năstrușnică în Casa Mireselor

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. A încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Ali și Edith, cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru Fiul Meu", deja părinţi? Fanii: "Copilaşul vostru... Sunt în prag de nuntă și deja e fiecare cu treaba lui? Raymond susține că el și Constantina dorm separat: "Eu mă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x