Antena Căutare

Cătălin, „psihologul femeilor” din Casa Mireselor, disperat, singur cuc și cu inima de gheață: „Greu cu căsătoritu' în ziua de azi. Şi să vrei şi n-ai cu cine!”

Vă amintiți de Cătălin, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” care și-a încercat norocul în dragoste în două sezoane! Da, e drept că în zadar! mai mult, tânărul pare resemnat, iar dragostea adevărată pare imposibil de găsit chiar și în afara Casei Mireselor!

Vă amintiți de Cătălin, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” care și-a încercat norocul în dragoste în două sezoane! Da, e drept că în zadar! mai mult, tânărul pare resemnat, iar dragostea adevărată pare imposibil de găsit chiar și în afara Casei Mireselor!

Tânărul care avea o părere despre orice și trecea fiecare concurent prin „grila” psihologică face la fel și în privința pretendentelor la inima lui! „Greu cu căsătoritu' în ziua de azi. Şi să vrei şi n-ai cu cine!”, a scris el pe Facebook.

Chiar așa să fie? pretențios din fire, Cătălin are mari așteptări de la o fată. Vrea să fie frumoasă, deșteaptă și „devreme-acasă”!

Ce credeți voi, o va găsi?

Fostul concurent al reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, lucrează ca psiholog, dar nu exclude posibilitatea de a lucra și în televiziune.

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", declarații fără perdea: "Nu știu cum se mai înțeleg, am vru... Adelina de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată așa! A slăbit atât de mult, iar formele apetisante sunt doar aminti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x