Antena Căutare

Ce apariție! Cum s-a îmbrăcat Mirela Boureanu Vaida la petrecerea Antena live show! Doamne, cât a slăbit!

Ieri seară, lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu concerte live ale celor mai în vogă artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Paraziții, care i-au ținut aproape pe invitați până mult după miezul noții.

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a participat joi seara la petrecerea Trustului Intact.

Proaspăta mămică arată extraordinar de bine și și-a recuperat silueta de dinainte de naștere. Deși a trecut doar o lună de când l-a adus pe lume pe micuțul Vladimir, Mirela s-a recuperat total.

Ce ținută a ales Mirela Boureanu Vaida pentru petrecere? Fosta prezentatoare a ales un costum roz pal în detrimentul unei rochii de gală, o vestimentație casual și elegantă în același timp, care i-a pus silueta în evidență.

Pe 20 august, Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a născut un băiețel pe nume Vladimir Alexandru. Deja mămica unei fetițe superbe, Carla, vedeta nu vrea să se oprească doar la doi copii.

Lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu concerte live ale celor mai în vogă artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Paraziții, care i-au ținut aproape pe invitați până mult după miezul noții.

O poveste stranie iese la iveală la ”Mireasă pentru fiul meu”: Ce secret rușinos ascunde Cosmin?... Anunțul așteptat de toată lumea! Când se va întoarce Mirela Boureanu Vaida la „Mireasă pentru fiul meu”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x