Antena Căutare

Ce mai fac Andrei și Cristina Rotaru de la MPFM. Care e statusul relației lor

Andrei și Cristina Rotaru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la MPFM. După mai bine de un deceniu, ei sunt la fel de îndrăgostiți și tandri.

colaj de imagini cu andrei si cristina de la mpfm 3 Galerie
Andrei și Cristina Rotaru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la MPFM. După mai bine de un deceniu, ei sunt la fel de îndrăgostiți și tandri. | Antena 1

În ziua lansării sezonului 3 MPFM, 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete au mai intrat în competiție. Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014.

Printre ei s-au numărat Andrei și Cristina. Ambii spuneau ”Da” provocării Mireasa pentru fiul meu pentru că își doreau pe cineva pentru toată viața.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum

Ce mai fac Andrei și Cristina Rotaru de la MPFM. Care e statusul relației lor

”Am intrat cu gândul să îmi demonstrez că iubirea adevărată există, deși nu mi-a fost dat să mă bucur de ea până în acel moment! Aici mi-am îndeplinit cel mai mare vis, m-am căsătorit!!!”, spunea Andrei după anul petrecut în casa MPFM.

La asta visa și Cristina: ”Îmi doream să îmi găsesc jumătatea, deși visul meu părea de neatins, cu toate astea l-am întîlnit pe el, alesul inimii mele, Andrei. Cine ar fi crezut? Nici măcar eu…”.

Dar s-au întâlnit și atracția dintre ei a fost una foarte mare. Au trecut de mână peste toate greutățile și tensiunile întâlnite în casa MPFM, iar acum continuă să se iubească la fel de mult.

Citește și: Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Trecerea timpului și-a pus amprenta asupra lor, însă în sensul bun. Andrei și Cristina strălucesc și arată mai bine ca niciodată. Cele mai recente imagini sunt dovada clară că se numără printre cei norocoși: iubirea lor a crescut și s-au dezvoltat frumos împreună.

Perechea are un singur cont pe rețelele sociale, cu numele ambilor, pe care postează fotografii, clipuri de la sală sau din vacanțele lor.

Toată lumea observă ce cuplu frumos formează. Cea mai recentă imagine publicată de familia Rotaru e de la Ziua Națională. Cei doi poartă ținute cu accent tradițional și se țin în brațe. Tinerii au rămas la fel de tandri, cum ne-au obișnuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x