Antena Căutare

Cel mai mare secret a ieșit la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Andrada a fost pasiunea lui unuia dintre cei mai controversați concurenți!

Ziua de marți a fost, cu adevărat, una specială pentru fanii și concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu”. S-au spus multe, s-au făcut și mai multe și s-au aflat secrete nebănuite

Ziua de marți a fost, cu adevărat, una de neuitat pentru fanii și concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu”. S-au spus multe, s-au făcut și mai multe și s-au aflat secrete nebănuite.

„Capul răutăților” a fost Radu. Într-un puseu de nervi, acesta și-a ieșit din pepeni și a făcut gesturi necugetate. A defilat dezbrăcat prin fața camerelor de filmat, a avut o criză de nervi, care s-a soldat cu mai multe pagube materiale și a început să dezvăluie lucruri pe care le ținuse ascunse până la plecarea cuplului Andrada/Valentin din casă.

Prima mărturisire și cea mai importantă a fost cea legată de pasiunea pe care o făcuse pe Andrada, Radu afirmând că iubita lui Valentin a fost singurul obiectiv al său. Mai mult, băiatul crede că plecarea celor doi a fost premeditată: „Plecarea lor cred că a fost premeditată. M-a întrebat şi în gală dacă am plătit clauzele şi voia să îşi asigure terenul"

Nimeni nu se aştepta la asta! Un alt concurent părăseşte casa "Mireasă pentru fiul meu"... Mădălin de la "Mireasă pentru fiul meu" n-a mai suportat! S-a răfuit, în direct, cu Radu: "Să-și mai caut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x