Antena Căutare

De data asta, Andrada chiar e decisă să renunțe la această relație toxică! "Cu 20 de ani și trei clase n-am ce discuta!"

Tensiunile dintre Andrada, Valentin și Andrei au atins cote incredibile.  Andrei a fost acuzat de cei doi amorezi că achiziționează produse fără să țină cont de nimic!

Tensiunile dintre Andrada, Valentin și Andrei au atins cote incredibile. Andrei a fost acuzat de cei doi amorezi că achiziționează produse fără să țină cont de nimic!

Andrada este mai revoltată ca oricând și este decisă să renunțe la orice relație de colegialitate cu Andrei. Nu au fost deloc „tolerante” cuvintele pe care i le-a aruncat lui Andrei, care au decegenerat în adevărate insulte.

Cu 20 de ani și trei clase n-am ce discuta!", i-a spus Andrada colegului ei. Bineînțeles, Valentin a susținut-o pe iubita lui.

Plecarea ei a fost o înscenare? Susținătorii o judecă aspru pe Ștefania, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiu... Fericire uriaşă! Una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat vestea cea mare: "Su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x