Antena Căutare

E la un pas de a naște, dar e cea mai energică viitoare mămică! Cum a fost surprinsă Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu”

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit destule controverse atunci când erau în emisiune. Ipostazele în care au fost surprinși, de multe ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din parteatelespectatorilor. Însă s-au maturizat și acum sunt la un pas de a deveni părinți.

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit destule controverse atunci când erau în emisiune. Ipostazele în care au fost surprinși, de multe ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din parteatelespectatorilor. Însă s-au maturizat și acum sunt la un pas de a deveni părinți.

De când s-au căsătorit, cei doi sunt de nedespărţit şi fac multe activități împreună. De exemplu, fac multe plimbări prin parc și merg cu bicleta.

Lori e mai radioasă ca niciodată, semn că maternitatea îi priiește. Și foarte energică!

„Sunteți extraordinari de frumoși!”, le-au scris fanii.

Laurenţiu este noul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu!" Fanii emisiunii au descoperit legătura sa cu ce... Mirela Boureanu Vaida, dezvăluiri emoționante! Cum e de fapt viața de mămică: „Iarna e foarte greu de stat în casă, cu c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x