Antena Căutare

Edith a stârnit FURIA telespectatorilor „Mireasă pentru fiul meu: „Ce figuri şi impresii pe capul ei, frate! Vede şi ea că unul se ţine după ea, se crede mare prinţesă!”

De când a venit în Casa Mireselor, Edith s-a remarcat datorită personalității ei puternice. Capacitatea de a vorbi fără oprire, dar și un puternic spirit de inițiativă,puterea de  atrece chiar și peste o separare: toate caestea au arătat că „mireasa” nu e una oarecare. 

De când a venit în Casa Mireselor, Edith s-a remarcat datorită personalității ei puternice. Capacitatea de a vorbi fără oprire, dar și un puternic spirit de inițiativă,puterea de atrece chiar și peste o separare: toate caestea au arătat că „mireasa” nu e una oarecare.

De când a fost părăsită de Ali, Edith a suferit foarte mult, dar asta nu înseamnă că se mulțumește cu orice. De exemplu, Ionuț îi face avansuri, dar ea nu se cedează. Telespectatorii s-au înfuriat și și-au exprimat revolta pe un grup dedicat emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

„Ce figuri şi impresii pe capul ei, frate! Are bășini în cap! Vede şi ea că unul se ţine după ea, se crede mare prinţesă!”, au scris unii comentatori.

Tânăra cunoaște patru limbi străine, este o poliglotă curioasă și educată. În plus, concurenta este mereu dornică de distracții, dar și de a-și întemeia o familie. Vrea cu ardoare să devină mamă, iar la ultima relație, cea cu Ali, a fost una tumultuoasă, mai ales că ea era mai mare decât el cu trei ani.

Caută un băiat inteligent, afectuos și vesel. Îl va găsi ea oare?

Marilyn Monroe de România a venit în Casa Mireselor! Le-a dezvăluit concurenților secretul unei căsnicii perfecte... Decizie şoc! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost descalificată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x