Mireasa pentru fiul meu

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”, certată rău de fani: „Ți-ai văzut sacii în căruță și acum drum bun și la revedere! Pe Geo l-ai scos din tablou!”

 

Deși după ce a câștigat sezonul al șaselea. Edith a dat de înțeles că va forma un cuplu cu Geo, se pare că după ce s-a văzut învingătoare, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a cam uitat de băiat.

Cel puțin asta demonstrează fotografiile pe care le afișează ostentativ pe Facebook. La solar, în oraș, la vreun centru de înfrumusețare, Edith apare mai mereu singură sau împreună cu prietena ei. 

„Ți-ai văzut sacii în căruță și acum drum bun și la revedere! Pe  Geo l-ai scos din tablou!”, i-a reroșat o fostă susținătoare. Alții i-au sărit imediat în ajutor. „Doamne, dar sunteți nebuni, mai lăsați fata în pace cu Geo al vostru, luați-l voi, ce să facă cu el, că trebuie s-o ia și pe Florica la pachet , că doar a spus că e mămos”, au adăugat cei din urmă.

Voi ce părere aveți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă vreţi să fiţi aproape de emisiunea favorită 24 din 24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay, transmitem live 24 din 24 din casa Mireasa pentru fiul meu: http://antenaplay.ro/live/mireasa-pentru-fiul-meu!

Tot pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmite pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe