Antena Căutare

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi și-au ținut mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor, iar un asemenea eveniment nu avea cum să fie ținut secret.

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți. Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele sociale
Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți | Antena 1

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a dat o veste ce i-a bucurat din plin pe fani. Elly și Cristian Șonea au dezvăluit totul pe rețelele de sociale, iar mesajul a devenit imediat viral.

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți

În sezonul 4 al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, Elly și Cristian au fost doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți. Povestea lor de iubire a început încet și timid, dar iată că timpul și-a spus cuvântul iar cei doi sunt în continuare împreună, la fel de frumoși și de îndrăgostiți.

Acum, familia lor se mărește, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

"Cea mai importantă si mai visătoare călătorie din viața noastră! 🥳🥰🥰 Entuziasmați ,fericiți ,mândrii,bucurosi si nerăbdători sa ni te alaturi!", au scris cei doi pe pagina lor de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii le sunt mereu alături

Chiar dacă au trecut ceva ani de când cei doi au participat la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, iată totuși că fanii îi iubesc la fel de mult în continuare și nu ratează vreo ocazie ca să le transmită mesaje și urări de bine. Acum, admiratorii lor le sunt alături într-un moment atât de important și le-au mărturisit cât de fericiți sunt pentru împlinirea lor.

Cei doi foști concurenți din sezonul 4 „Mireasă pentru fiul meu” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani și, în urmă cu trei ani, aceștia au devis să se căsătorească și au avut parte de o nuntă ca-n povești.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x