Antena Căutare

Familia Turcuman, câștigătoare la „Mireasă”, pășește cu dreptul în afaceri! Adriana și Valentin au dezvăluit totul fanilor

Orice fac, dezvăluie și fanilor! Este vorba despre Adriana și Valentin, câştigătorii "Mireasă pentru fiul meu", care de data asta s-au apucat de afaceri. Au prins gustul banilor încă din Casa Mireselor și par deciși să-și sporească substanțial veniturile.

Orice fac, dezvăluie și fanilor! Este vorba despre Adriana și Valentin, câştigătorii "Mireasă pentru fiul meu", care de data asta s-au apucat de afaceri. Au prins gustul banilor încă din Casa Mireselor și par deciși să-și sporească substanțial veniturile.

Ei au avut prima lor întlnire de afaceri şi nu au rezistat fără să se fotografieze. Ținutele lor, dar și anunțul evenimentului au fost arătate fanilor, ca de fiecare dată. Cei doi soți s-au asortat, cu cămăşi de aceeaşi culoare. "Doamna şi domnul T spre prima lor întâlnire de afaceri! #youtube #doamnat #numaibinesifrumos", a scris Adriana pe contul ei de Instagram.

Ca de fiecare dată, au primit mii de Like-uri și felicitări, dar și încurajări. Cei doi încă nu au un job, dar sunt hotărâți să intre direct în afaceri.

„Război” între surori la „Mireasă pentru fiul meu”. Vorbe grele de la Alexandra pentru Mihaela... Adevărul iese la iveală! Valentin, unul dintre concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu", destăinuire şocant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x