Antena Căutare

Fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu-și revin! O fostă concurentă a slăbit în ultimul hal. „Ce-ai pățit, ești BOLNAVĂ?”

Cei care au trecut pragul casei „Mireasă pentru fiul meu” continuă să ne ofere surprize uriașe. După o perioadă lungă în care a dispărut din atenția publică, una dintre fete revine cu o nouă înfățișare

Cei care au trecut pragul casei „Mireasă pentru fiul meu” continuă să ne ofere surprize uriașe. După o perioadă lungă în care a dispărut din atenția publică, una dintre fete revine cu o nouă înfățișare.

Nataș, căci despre ea este vorba, i-a șocat pe cei care au urmărit cu atenție sezoanele show-ului matrimonial când a postat o fotografie în care pare o altă persoană decât cea pe care o cunoaștem toți. Cu multe kilograme mai puțin și cu o nouă coafură, Natașa seamănă cu o actriță de succes, însă mulți dintre cei care o urmăresc pe Facebook sunt de părere că pozele sunt prelucrate în photoshop. Există și o altă categorie de fani, care au întrebat-o șocați dacă are probleme de sănătate: „Ce-ai pățit, ești bolnavă”, au spus aceștia.

Ce s-a ales de Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”! Fanii: „Pe când nunta voastră, frumoșilor?”... Mirela Boureanu Vaida a ajuns la capătul puterilor: „Bine că mi-am spălat copiii pentru că altfel...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x