Antena Căutare

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt în al nouălea cer! Constantina şi Raymond au făcut anunţul: "Vom fi părinţi"

Constantina şi Raymond sunt printre favoriţii fanilor emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" din toate cele şase sezoane ale show-ului matrimonial.

Constantina şi Raymond sunt printre favoriţii fanilor emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" din toate cele şase sezoane ale show-ului matrimonial.

Deşi sunt împreună de ceva timp, cei doi încă nu declaraseră, până acum, nimic despre un bebe. După luni de aşteptări, Constantina şi Raymond au făcut, la Antena Stars anunţul.

Foştii concurenţi au dezvăluit că se pregătesc de nuntă şi au planuri pentru un copil. Din cauza unor probleme de sănătate Tina nu poate rămâne însărcinată în următoarele luni. Raymond vrea cât mai repede, mai ales că de curând este şi unchi.

"Nu ne-am căsătorit deloc. Trebuia să facă sora mea anul trecut. Voiam să facem în septembrie cununia civilă. Nu este recomandat în acum să rămân însărcinată, dar o să avem şi copii. De câteva săptămâni tot insistă să facem unul, pentru că a văzut la sora mea şi îi place", a declarat Constantina.

Geo de la „Mireasă pentru fiul meu”, declarație uimitoare de dragoste: „Floarea mea!”... Una dintre cele mai iubite concurente de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut: „Nu pot rămâne însărcinată...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x