Antena Căutare

Florin, cel mai sexy fost concurent din Casa Mireselor, a plecat iar în Grecia! Rămas singur, s-a întors la familia lui!

A fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a căzut în mrejele Alexandrei, a cucerit inima  a mii de telespectatoare. Aceasta este pe scurt, povestea lui Florin, fără doar și poate, cel mai sexy fost concurent din Casa Mireselor.

A fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a căzut în mrejele Alexandrei, a cucerit inima a mii de telespectatoare. Aceasta este pe scurt, povestea lui Florin, fără doar și poate, cel mai sexy fost concurent din Casa Mireselor.

De curând tânărul s-a reîntors în Grecia, la familia lui, după ce inițial se întorsese în țară pentru Ale. Cei doi păreau un cuplu perfect, se iubeau mult, dar povestea lor s-a sfârșit brusc.

După ce Alexandra, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut în emisiune că nu mai formează un cuplu cu Florin, mii de fete au început să-l complimenteze pe Florin pe Facebook.

Cu toate astea, cel mai probabil, inima lui va fi cucerită de data asta, de o „zeiță” din Grecia.

Edith, compătimită de fani: „Păcat de tine, fată dragă! Lasă-l!” Fotografia care a stârnit „potopul”!... Laurențiu de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a cuplat cu o artistă celebră? Cei doi au fost surprinși în ipostaze ce pun ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x