Antena Căutare

Florin, după care toate fetele suspinau, nu a fost singurul orfan din Casa Mireseor! Abandonat de propria mamă, Vali a fost dat la orfelinat de la frageda vârstă de trei anișori!

Mama lui Vali și-a abandonat propriul copil deoarece soțul ei nu este tatăl acestuia!

Mama lui Vali și-a abandonat propriul copil deoarece soțul ei nu este tatăl acestuia!

Vali, noul concurent din Casa Mireselor, are o poveste de viață cutremurătoare. "Suntem 11 frați! Am fost 13, dar doi au decedat!", a povestit concurentul. Abandonat de propria mamă, Vali a fost dat la orfelinat de la frageda vârstă de trei anișori! Până atunci, a avut o copilărie de coșmar, din care nu au lipsit bătăile. Concurentul a fost dat cu capul de scări de către tatăl său. Acesta crede că a vrut să-l omoare.

Vă mai aduceți aminte de Florin, fostul concurent din sezonul trecut? Și el a fost crescut tot la orfelinat.

A fost crescut, alături de frații săi, la un orfelinat, din cauză că familia nu avea posibilități materiale.

Independent de mic

"Eu întotdeauna m-am bazat pe mine şi nu am cerut ajutorul nimănui. Eu mereu am fost de unul singur. relaţia mea cu familia este una obişnuită. Da, am o relaţia normală cu toţi membrii familiei. Da, eu am trăit la un centru de plasament până la vârsta de 22 de ani. Toţi patru am crescut la un centru de plasament.

Eu mi-am făcut şcoala gimnazială acolo, apoi mi-am făcut liceul în Constanţa, undeva unde nu se intra uşor. Am ajuns acolo şi totul mi se părea ciudat, pentru că eu nu eram obişnuit cu viaţa de oraş. Şi liceul şi Academia Navală le-am făcut pe forţe proprii. Uşor, uşor, am învăţat şi eu să mă port în societate. Sunt nişte părinţi normaali, care nu au avut posibilitatea să ne crească şi decât să ne ducă la cerşit pe străzi ne-au dat la centru. Tata stă cu fratele meu, iar mama stătea cu mine", a povestit atunci Florin la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Fanii abia aşteptau vestea asta! Mirela Boureanu Vaida se întoarce la "Mireasă pentru fiul meu"? Răspunsul dat... Plecarea ei a fost o înscenare? Susținătorii o judecă aspru pe Ștefania, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x