Antena Căutare

Fosta iubita a lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" îl amenință grav pe iubitul Andradei: "Numele Carla este în toată viaţa lui!"

Carla, fosta iubită a lui Valentin, face acuzaţii grave la adresa acestuia!

Carla, fosta iubită a lui Valentin, face acuzaţii grave la adresa acestuia! Femeia spune cî niciodată concurentul din Casa Mireselor nu va scăpa de ea, mai ales că e mama copilului său.

Sau cel puțin, așa susține femeia, iar Vali nu vrea să facă niciun test de paternitate, pentru că s-a atașat oricum de micuța Jessica.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii septembrie, întâlnirea dintre Valentin şi mama copilului său s-a lăsat cu contre şi reproşuri între cei doi! Ce cuvinte grele și-au mai spus de data asta, vedeți în materialul de mai jos!

Se naște o idilă! Tachinări și mesaj între Laurențiu, noul concurent, și Ana: "Anei-Maria îi pasă de mine. Ne simți... Marin, tatăl lui Valentin, intervenție telefonică furtunoasă: "Credeți că pe acolo s-a făcut copilul, pe unde a băg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x