Antena Căutare

Geo a dat-o uitării pe Edith și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste „Domnișoarei F”! Fanii: „Va plânge în pumni după tine!”

Părăsit  de Edith, fosta lui iubită, Geo, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a refugiat în muncă, ca mai apoi să se îndrăgostească de o domnișoară , alături de care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Părăsit de Edith, fosta lui iubită, Geo, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a refugiat în muncă, ca mai apoi să se îndrăgostească de o domnișoară , alături de care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Geo este atât de amorezat, încât nu ezită să-și exteriorizeze sentimentele în declarații înflăcărate de iubire.


„ #zâmbete, #fericire #mulțumire Printre toate minunile lumii, multe cunoscute, altele mai puțin, ai apărut #tu !!! În semn de mulțumire pentru toate lucrurile frumoase primește aceste flori gingașe, asemeni sufletului tău! ❤ Pentru domnișoară #F!”, a scris Geo pe Facebook.

Geo și-a refăcut viața sentimentală alături de o blondă, alături de care a reînvățat să creadă în iubire.

„Doamne, cât ești de romantic!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor. Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce norocoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith pare să-și fi regăsit sensul în dragoste alături de Ali.

Edith și Ali, mai fericiți ca niciodată de ziua câștigătoarei „Mireasă pentru fiul meu”! Diva a împlinit 28 de ani! Fani... Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, ireal de sexy la malul mării! Fanii: „Ți s-a mai spus că ești perfectă, arăți m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x