Antena Căutare

Geo și Edith au fost aleşi Mirii Săptămânii! Cârcotașii, revoltați: „Gogoșăreasa se folosește de bietul băiat, cum a făcut și cu Ali!”

În această săptămâna, voturile telespectatorilor au decis: Geo este Mirele Săptămânii, iar Edith a fost aleasă Mireasă Săptămânii.

În această săptămâna, voturile telespectatorilor au decis: Geo este Mirele Săptămânii, iar Edith a fost aleasă Mireasă Săptămânii.

Cu toate că toată lumea i-a felicitat, au existat și foarte multe critici, mai ales că Edith a format în trecut un cuplu cu Ali, care are șansa de a se întoarce în Casa Mireselor, potrivit ultimelor schimbări din regulament.

„Gogoșereasa se folosește de bietul băiat, cum a făcut și cu Ali!”, au scris câțiva susținători de-ai cuplurilor rivale.

Voi ce credeți: meritau acest premiu? Sunt ei cu adevărat îndrăgostiți?

ASTĂZI e ZIUA GRAȚIERII la „Mireasă pentru fiul meu!” Orice fost concurent se poate reîntoarce în Casa Mireselor! Paula ... Carla's Dreams, ce zici? Câștigătoarea „X Factor”, Olga Verbițchi, a intrat în Casa „Mireasă pentru fiul meu”! A pus dej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x