Antena Căutare

Imagini inedite. S-a refăcut echipa de la „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”: „O să vă ținem la curent cu tot”

Paula Chirilă și mulți dintre concurenții ultimului sezon de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au întâlnit pentru a reface echipa care ne-am ținut cu sufletele la gură vreme de luni bune

Paula Chirilă și mulți dintre concurenții ultimului sezon de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au întâlnit pentru a reface echipa care ne-am ținut cu sufletele la gură vreme de luni bune.

La inițiativa prezentatoarei, cei care au concurat la ultima ediție a show-ului matrimonial s-au întâlnit dincolo de pereții casei în care și-au petrecut o bună bucată de timp pentru a povesti și a discuta despre episoadele petrecute de-a lungul ultimului sezon.

„O să ne lipsiți”, a spus Paula Chirilă, iar atunci când a fost întrebată despre soarta concurenților, vedeta a promis: „Pe cât posibil o să vă ținem la curent cu ceea ce vor face de-acum înainte. Și pe Facebook și pe alte rețele de socializare. Oricum, a fost o gașcă foarte mișto”, a spus Paula.

Doamneeee, ce prietenă are! Edith le-a aratat-o fanilor pe cea care-i este alături și la bine și la greu, iar bărbații a... Nuntă mare în familia „Mireasă pentru fiul meu”. Unul dintre cei mai iubiți concurenți renunță la burlăcie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x