Antena Căutare

Ipoteza fanilor „Mireasă pentru fiul meu”! „Milica și Nicolușa s-au separat? Oare chiar l-a folosit doar pentru buletin și a fugit în țările calde?”

Pe grupurile dedicate show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, circulă o ipoteză greu de crezut: foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, s-ar fi separat.

Pe grupurile dedicate show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, circulă o ipoteză greu de crezut: foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, s-ar fi separat.

Deocamdată, atât Emilia, cât și Nicolae nici nu au confirmat, nici nu au infirmat zvonurile. „Milica și Nicolușa s-au separat? Oare chiar l-a folosit doar pentru buletin și a fugit în țările calde?”, a întrebat unul dintre fani.

Cei doi s-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! În ciuda tuturor neînțelegerilor și a tensiunilor dintre ei, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", păreau mai fericiți ca altădată. Se pare însă că era doar o aparență...

Voi ce părere aveți?

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru Fiul Meu”! Edith și Ali au recunoscut adevărul! „Nu este momentul...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x