Antena Căutare

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au pozat cu un bebeluș, iar fanii nu au mai contenit cu felicitările. Imaginea a fost una apreciată intens pe rețelele de socializare, mai ales că cei doi foști concurenți au fost mai discreți în ultima perioadă și mult mai „zgârciți” cu dezvăluirile și pozele. 

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au pozat cu un bebeluș, iar fanii nu au mai contenit cu felicitările. Imaginea a fost una apreciată intens pe rețelele de socializare, mai ales că cei doi foști concurenți au fost mai discreți în ultima perioadă și mult mai „zgârciți” cu dezvăluirile și pozele.

Au cei doi foști concurenți un bebeluș care-i seamănă leit lui Edi? Deși mulți fani spun că da, adevărul este că puștiul e nepoțelul celor doi, copilul surorii lui Eduard.

Surpriza zilei de joi! O sută de poze sunt gata de acțiune la Next Film Festival!

„Sunteți foarte frumoși!”, „Superbi!”, „Ce poză frumoasă în trei!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Deși fanii au crezut că sunt la un pas să se separe, după ce Eduard ar fi înșelat-o cu o blondă, Lavinia și alesul ei sunt fericiți, puternici împreună și încrezători că nimic nu poate fi imposibil!

Le-ar sta bine în ipostaza de părinți?

Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a tuns, și-a vopsit părul albastru, mov, roz, iar acum arată așa! Fanii: „Să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x