Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu”, cea mai emoționantă declarație de dragoste pentru Klaudelu Maidanezu, iubitul bătăuș

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu",  i-a făcut iubitului ei,  Klaudelu Maidanezu, o declarație emoționantă de dragoste.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", i-a făcut iubitului ei, Klaudelu Maidanezu, o declarație emoționantă de dragoste.

Cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu pare a fi cel mai norocos băiat! Deși nu o dată a bătut-o pe Lilișor, tânăra, una dintre cele mai iubite foste concurente de-ale show-ului matrimonial, s-a întors în brațele lui. De ziua lui, printr-un colaj foto și o urare, Lili ia- reamintit cât de mult îl iubește.

„La mulţi ani Beleaua vieţii mele 😁😍😍😍să trăieşti 100000 de ani sănătos şi fericit... să ai parte de tot ce este mai bun şi frumos în viaţă. Te iubesc!”, i-a scris Lilișor.

Vă reamintim că Lilișor a făcut mărturisiri șocante în cadrul show-ului matrimonial: că fost terorizată de fostul ei iubit. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

Georgiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat cărţile pe faţă! Pe cine place cu adevărat din casă: "E v... Apropierea nunții surpriză din patru martie aprinde flacăra strategiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x