Antena Căutare

Logodnica însărcinată a unui fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, izbitor de frumoasă! Fanii: E o păpușă!”

Gabriel Botez, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", și frumoasa Roxana, viitoarea lui soție, se pregătesc să devină părinți.

Gabriel Botez, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", și frumoasa Roxana, viitoarea lui soție, se pregătesc să devină părinți.

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și, mai mult, venirea pe lume a micuțului i-a unit și mai mult. Unde e unul, e și celălalt, sunt mereu împreună, ba chiar s-au și logodit. Mai mult, cei doi pregătesc din plin să devină părinţi.

Maternitatea îi priiește Roxanei, care arată mai bine ca niciodată. „Ca o păpușă!”, spun admiratorii și noi nu putem decât să îi credem pe cuvânt.

Roxana i-a furat inima lui Gabriel

Roxana, o tânără senzuală, blondă şi cu un succes nebun în mediul virtual şi nu numai, l-a făcut pe Gabriel, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" să se îndrăgostească nebuneşte!

Gabriel Botez a recunoscut că iubeşte din nou. Mai mult, tânărul şi-a actualizat statusul relaţiei şi pe Facebook, spre dezamăgirea fanelor. Blondă, înaltă și extrem de sexy, așa arată aleasa lui Gabriel, un tânăr extrem de pretențios și cu standarde înalte.

Deşi toţi bărbaţii îi cad la picioare, Roxana l-a ales pe Gabriel! Şi nu este doar o femeie frumoasă din punct de vedere fizic, ci şi una deşteaptă! Blonda este studentă la Drept.

Emilia și Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu", mai fericiți ca niciodată! Ce au făcut cei doi la Chișinău,... Fosta „grăsunică” de la „Mireasă” s-a transformat într-o divă! Într-o rochie roșie, dantelată, i-a înnebunit pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x