Antena Căutare

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” pe vremea când era slabă, fără sprâncene tatuate și machiaj strident. Fanii: „Erai mai frumoasă atunci!”

 Lorena a reușit să răstoarne Casa Mireselor cu fundul în sus! Și nu ne referim neaparat la dezordine, ci la tensiuni și certuri! Bănățeanca plină de zvâc și vorbe tăioase este fără doar și poate o concurentă controversată  a show-ului matrimonial! Directă, caustică, supărăcioasă și radicală în decizii, chiar e greu să nu supere pe careva!

Lorena a reușit să răstoarne Casa Mireselor cu fundul în sus! Și nu ne referim neaparat la dezordine, ci la tensiuni și certuri! Bănățeanca plină de zvâc și vorbe tăioase este fără doar și poate o concurentă controversată a show-ului matrimonial! Directă, caustică, supărăcioasă și radicală în decizii, chiar e greu să nu supere pe careva!

La 19 ani, tânăra din Timișoara lasă de dorit și în ceea ce privește aspectul fizic. Cu toate acestea, tânăra care a iscat numai controverse din cauza faptului că-și accentuează sprâncenele într-un mod care nu o avantajează era o adolescentă frumușică, pasionată de călătorii și biserici. Cel puțin asta demonstrează o fotografie de atunci.

„Erai mai frumoasă atunci!”, au conchis fanii. Acum, Lorena e nemulțumită de anturajul din Casa Mireselor:

"Trăiesc cu nişte caractere care sunt foarte infecte. Javre. Trăiesc cu nişte javre în casă. Eu sunt foarte impulsivă. (...) Mai am două zile de stat aici. O să fac ceva. Când o să iasă băieţii ies şi eu pe poartă sau dacă nu am decis să sar gardul. Nimănui nu-i pasă de mine. Aurelian nu-mi ia apărarea. (...) O să-mi cer eliminarea şi gata", a povestit Lorena furioasă.

Sora lui Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” a trezit fanteziile tuturor. Băieții luați și neluați din Casa Miresel... Un război aprig s-a declanşat la "Mireasă pentru fiul meu"! Daniel s-a înfuriat pe Marius!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x