Antena Căutare

Mama unei concurente de la „Mireasă”, violentă în exprimare și în fapte: "Dacă fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o călcam în picioare!"

Ionela, mama lui Carmen, a sărit în ajutorul fiicei sale! Femeia a spus că înțelege cum a acționat fiica sa și care i-au fost opțiunile. : "Dacă fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o călcam în picioare!", a spus ea.

Ionela, mama lui Carmen, a sărit în ajutorul fiicei sale! Femeia a spus că înțelege cum a acționat fiica sa și care i-au fost opțiunile. : "Dacă fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o călcam în picioare!", a spus ea.

Ulterior, fiica ei, recunoscută pentru accesele de plâns în emisiune, a abandonat competiția. Să fie oare și influența mamei la mijloc?

Război total la "Mireasă pentru fiul meu". Ana-Maria: "M-am jurat că o s-o bat pe Carmen!"... Casa Mireselor, zguduită din temelii! Două concurente, gesturi tandre și interzise? Fanii: „Ele două sunt pe invers!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x