Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul! Fanii, în lacrimi de fericire. Când o vor revedea față în față

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, va fi prezentă din nou în acest weekend în Piața Constituției din București! 

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, va fi prezentă din nou în acest weekend în Piața Constituției din București!

Fanii au fost în culmea fericirii să afle această veste, una pe care au primit-o direct de la îndrăgita vedetă de televiziune.

„Dacă e weekend, e spectacol la Târgul de Crăciun din Piaţă Constituţiei!! Azi şi mâine, începând cu ora 17.30, va aşteptăm la plăcinte poale-n brâu, vin fiert şi muzică bună, alături de Ovidiu Komornic, Vlad Miriţă, Brass Tones Quintet, Cornelia şi Lupu Rednic!! Hai, veniţi??”, a fost mesajul frumoasei Mirela pentru românii. Anunțul a fost postat pe 9 decembrie, pe pagina ei oficială.

Pe 20 august, Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a născut un băiețel pe nume Vladimir Alexandru. Deja mămica unei fetițe superbe, Carla, vedeta nu vrea să se oprească doar la doi copii.

Foto. Un nou cuplu în casa "Mireasă pentru fiul meu"? Imaginile vorbesc de la sine... Defilare de modă la "Mireasă pentru fiul meu"! Fetele, apariţii de senzaţie, băieţii dau note...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x