Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, apariție de senzație la nunta Adrianei și a lui Valentin. A strălucit alături de mirii emoționați. Fanii o adoră!

În cea mai importantă zi din viaţa lor, Adriana şi Valentin, au avut-o alături de ei pe Mirela Boureanu Vaida. Cei doi şi-au legat astăzi destinele în faţa lui Dumnezeu.

În cea mai importantă zi din viaţa lor, Adriana şi Valentin au avut-o alături de ei pe Mirela Boureanu Vaida. Cei doi şi-au legat astăzi destinele în faţa lui Dumnezeu.

Atât mirii, cât şi invitaţii, au strălucit, iar fericirea se putea citi pe chipul tuturor, fără doar şi poate. Iar dintre invitaţi nu putea lipsi tocmai îndrăgita lor prezentatoare, Mirela Boureanu Vaida.

Aceasta i-a ajutat să depăşească mai uşor cumpenele competiţiei, atât prin sfaturile şi vorbele bune, cât şi prin glumele cu care i-a obişnuit pe concurenţi.

"Cel mai frumos lucru în viaţă este să fii martor la întemeierea unei poveşti de dragoste, a unei relaţii, iar, în cele din urmă, la realizarea unei familii! Iar eu am fost norocoasă să fiu parte din povestea multor tineri, în ultimii 5 ani!

Astăzi e ziua cea mare pentru ei: Adriana şi Valentin! Casa de piatră! Vă doresc sănătate şi veselie!", a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Valentin şi Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au căsătorit! Cei doi au pășit, astăzi, spre altar, cu m... Nominalizările au lovit din nou! Cei doi concurenți care se află în cursa spre eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x