Antena Căutare

Noi dezvăluiri în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Părerea lui este ca tu aparti lumii solarului, restaurantelor de fiţe, piţipoancelor"

Andreea, prietena lui Edith, a trecut pragul competiţiei. Tânăra susţine că familia lui Ali nu a fost de acord cu relaţia dintre cei doi.

Andreea, prietena lui Edith, a trecut pragul competiţiei. Tânăra susţine că familia lui Ali nu a fost de acord cu relaţia dintre cei doi.

"Eu nu neg că nu ar fi fost sentimente dar... Un om dacă te iubeşte cu adevărat rămâne lângă tine. Iubire nu a fost din partea lui. M-a sunat de Revelion, la cererea ei.

Mi-a spus că şi ea vrea să plece, să mă duc să o iau. El a spus că nu vor mai fi niciodată împreună. Părerea lui este ca voi nu sunteţi potriviţi", a povestit Andreea.

"Părerea lui este ca tu aparti altei lumii. Lumea solarului, restaurantelor de fiţe, piţipoancelor", a mai adugat aceasta.

Inevitabilul s-a produs! Primul sărut dintre Andreea şi Radu: "Voi doi o să vă iubiți mult de tot"... Miki, sora Alexandrei, prima mireasă din show-ul matrimonial? Mihai, iubitul ei, a surprins-o într-un mare fel! Îndrăgos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x