Antena Căutare

Nuntă mare în familia „Mireasă pentru fiul meu”. Unul dintre cei mai iubiți concurenți renunță la burlăcie!

A trecut multă vreme de când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”, însă s-a ferit să spună „Da” în fața ofițerului stării civile. Acum, însă, tânărul concurent și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita

A trecut multă vreme de când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”, însă s-a ferit să spună „Da” în fața ofițerului stării civile. Acum, însă, tânărul concurent și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita.

Alin este cel care și-a anunțat, în mod oficial, prietenii și cunoscuții că se va căsători în această toamnă. Locul ales de către fostul concurent al show-ului matirmonial și iubita lui pentru a face nunta este feerica stațiune de pe Valea Prahovei, Predeal.

În luna decembrie a anului trecut, Alin își cerea de soție partenera, iar în câteva luni va deveni cap de familie cu acte-n regulă.

Imagini inedite. S-a refăcut echipa de la „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”: „O să vă ținem la curent cu tot”... Împăcare ISTORICĂ la „Mireasă pentru fiul meu”. S-au certat și s-au despărțit, iar acum sunt din nou ÎMPREUNĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x