Antena Căutare

Petru B. de la "Mireasă pentru fiul meu": "Aproape zece ani n-am ştiut nimic de mama! Tata a început bea şi ne-a dat la casa de copii"

Destăinuiri dureroase despre trecutul zbuciumat al familiei lui Petru B.! Petru B. de la "Mireasă pentru fiul meu": "Aproape zece ani n-am ştiut nimic de mama!".

Destăinuiri dureroase despre trecutul zbuciumat al familiei lui Petru B.! Petru B. de la "Mireasă pentru fiul meu": "Aproape zece ani n-am ştiut nimic de mama!".

"Nu e vorba că mă ruşinez, nu ştiu nici eu. Îi reproşez mamei că poate nici ea n u aputut să im i spună ce s-a întâmplat, ca ea nu a ştiut că a murit tatăl meu. Eu am căutat-o la 20 şi ceva de ani.

Au fost nouă sau zece ani în care nu am mai ştiut nimic de ea. Am găsit-o la Arad, la Lipova. Stătea cu domnul cu care a plecat, nici acolo nu avea o viaţă bună.

Ea a plecat cu o soră de a mea. Suntem trei surori şi eu sunt cel mai mic. Cea mare a plecat. Una a rămas cu mine şi cu tata. Tata a început bea mult, de supărarea, venea fără bani acasă şi ne-a dat casa de copii. Era urât acolo, fugeam mereu", povesteşte Petru.

Alina, în lacrimi! Petru B. de la "Mireasă pentru fiul meu": Am fost şi eu îndrăgostit și eram doar pentru ea&... Cea mai controversată concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" e din nou în prim-plan! Acuzată că s-a iubit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x