Antena Căutare

Plecarea ei a fost o înscenare? Susținătorii o judecă aspru pe Ștefania, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu": "Parcă era în doliu. O văd cu gura până la urechi"

După ce a fost eliminată din competiţie, fanii au stat cu ochii pe Ştefănia. Fosta concurenţa a cerut să iasă din casă, pentru o scurtă perioadă, din cauza unui eveniment nefericit din familia ei, însă a refuzat să se mai întoarcă.

După ce a fost eliminată din competiţie, fanii au stat cu ochii pe Ştefania. Fosta concurentă a cerut să iasă din casă, pentru o scurtă perioadă, din cauza unui eveniment nefericit din familia ei, însă a refuzat să se mai întoarcă.

Gestui ei a creat o mulţime de controverse şi speculaţii cu privire la adevăratul motiv pentru care tânara a cerut sa meargă acasă. Ba mai mult, pe unul dintre grupurile susţinătorilor de la "Mireasă pentru fiul meu" au apărut mai multe comentarii cu privire la o poză în care Ştefania apare alături de Denisa.

"Denisa asta umblă după toţi care fug din emisiune? Caută neapărat atenţie. Iar Ştefania parcă era în doliu după bunica şi eu o văd cu gura până la urechi într-un bar", a scris unur dintre susținători.

Florin, după care toate fetele suspinau, nu a fost singurul orfan din Casa Mireseor! Abandonat de propria mamă, Vali a ... De data asta, Andrada chiar e decisă să renunțe la această relație toxică! "Cu 20 de ani și trei clase n-am ce dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x