Antena Căutare

Primăvara reîncepe alături de cea mai iubită prezentatoare! Mirela Boureanu Vaida, apariție de poveste înainte de noua emisiune, „2k1”.

Mirela Boureanu Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, se va întoarce în casele românilor, începând cu 4 martie! Surpriză a fost una de proporții pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, cărora le-a lipsit foarte mult moderatoarea.

Mirela Boureanu Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, se va întoarce în casele românilor, începând cu 4 martie! Surpriză a fost una de proporții pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, cărora le-a lipsit foarte mult moderatoarea.

Vedeta de televiziune nu se întoarce la „Mireasă pentru fiul meu”, ci revină în mare forță cu o emisiune nouă, numită „2k1”! Până atunci, filmările pentru noul show sunt în toi, la fel și ședințele foto, interviurile.

Mirela Boureanu Vaida a apărut pe coperta Revistei „TV Satelit”, unde a povestit despre noul proiect de televiziune, precum și despre profesia pe care o iubește cel mai mult pe lume: cea de mamă!

„Respect ! Sunteți un om deosebit , dăruit de Dumnezeu și șlefuit prin educație și muncă ! Sănătate si bucurie vă doresc!”, a fost mesajul transmis de un fan.

Urmărește și tu emisiunea începând cu 4 martie, de la ora 17:00, pe Antena 1!

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” a intrat într-un adevărat bucluc! Nu mai există cale de scăpare! „A venit momentul... Scandal de proporții la “Mireasă pentru fiul meu”! Unul dintre concurenți a ajuns la POLIȚIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x