Antena Căutare

Primele teorii ale conspirației în Casa Mireselor! O telespectatoare: „Miki nu avea nicio sârmă-n gură înainte, totul e calculat, strategie!”

Nici nu a început bine noul sezon din „Mireasă pentru fiul meu”, că unii oncurenți au și fost luați în colimator de telespectatori cârcotași. De data asta, frumoasa Miki, sora Alexandrei din sezonul 5, a fost „analizată” atent.

Nici nu a început bine noul sezon din „Mireasă pentru fiul meu”, că unii oncurenți au și fost luați în colimator de telespectatori cârcotași. De data asta, frumoasa Miki, sora Alexandrei din sezonul 5, a fost „analizată” atent.

Bruneta are 22 de ani, vine din Slatina, județul Olt, și își dorește să își găsească sufletul pereche, iar dorința ei pare a nu avea limite până nu e și concretizată. O telespectaoare a emisiunii susține că tânăra nu purta înainte de a intra în Casa Mireselor aparat dentar și că acest „accesoriu” o va ajuta să iasă frecvent afară, pentru controalele stomatologice de rutină. Și, astfel, va putea „afla” care e pulsul în exterior și va putea acționa strategic.

Păi n-a zis maica-sa că are aparatul dentar de doi ani?! Un aparat se ține un an, un an jumătate, maximum doi.. În plus are o grămadă de poze făcute chiar înainte de competiție, în care nu avea nici o sârmă-n gură. Deci clar e fiță. Poate și calcul. Pentru că atunci când ai așa ceva în gură, trebuie să vizitezi regulat dentistul. Ieșiri programate, cules de informații, totul face parte din joc și sunt parte dintr-un plan bine pus la punct”, crede telespectatoare. Ea și-a expus părerea într-un grup dedicat emisiunii, un forum al susținătorilor.

"Îmi doresc ca iubitul meu să mă sprijine necondiţionat. Eu sunt hotărâtă să îmi găsesc jumătatea", a povestit Miki atunci când a intrat în Casa Mireselor.

Voi ce credeți? Care să fie adevărul, oare?

S-au despărţit? Alexandra şi Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" trec printr-o perioadă grea a relaţiei: &q... Discuție fără perdea la "Mireasă pentru fiul meu". Deranjat de atitudinea lui Carmen, Andrei nu a menajat-o de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x