Antena Căutare

Revoltător! Alexandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, insultă către foștii susținători? „Lume nebună! Mai obsedați cred că sunteți voi! Eu nu citesc prostiile voastre!”

Alexandra, fosta concurentă în sezonul cinci ”Mireasă pentru fiul meu”, nu mai este deloc recunoscătoare telespectatorilor acestei emisiuni, unii dintre ei care au și susținut-o în lupta pentru Marele Premiu până ce a dat bir cu fugiții din show-ul matrimonial. 

Alexandra, fosta concurentă în sezonul cinci ”Mireasă pentru fiul meu”, nu mai este deloc recunoscătoare telespectatorilor acestei emisiuni, unii dintre ei care au și susținut-o în lupta pentru Marele Premiu până ce a dat bir cu fugiții din show-ul matrimonial.

De curând și-a făcut un selfie în fața oglinzii, cu lenjeria intimă la vedere! Fanii au fost înnebuniți și au înroșit butonul de LIKE. Nu puțini au fost cei care au observat un detaliu. în imagine, au remarcat o cană imprimată cu chipul lui Florin, fostul iubit. I-au atras atenția, iar mignona s-a revoltat!

„Eu nu citesc prostiile lor, nici nu sunt pe grupuri!”, le-a scris ea prietenilor de pe Facebook într-un comentariu lămuritor.

„Lume nebună! De azi înainte o să pun poze în care apar lucrurile lui Florin şi hainele lui pentru că sunt OBSEDATĂ! Mai obsedaţi cred că sunteţi voi ăştia care vorbiţi despre noi tot timpul!
Ştiu ştiu că ne iubiţi maxim, de-asta ne purtaţi atât de grijă!”, a fost reacția tinerei.

A ameninţat că pleacă din competiţie, însă nu ăsta a fost scopul! Ce a vrut să afle Valentin de la "Mireasă pentru ... Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" a născut un băieţel. Primele declaraţii ale lui Cosmin: "Au fost cev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x